MAGI

CEREMONIER & RITUALER KRING ÅRSHJULET & MÅNENS FASER

Den här kursen sker på distans och skickas till dig via mail

Den här kursen tar dig genom Årshjulets åtta sabbater och lär dig hur du kan arbeta med de fyra väderstrecken och månens energier. Du kan påbörja kursen när som helst under året och du gör den oberoende av de övriga kursdeltagarna.

Du kommer också bli inbjuden till praktikdagar under sommaren 2021. Med tanke på den pandemi som nu råder, så följer jag alltid hälsovårdsmyndighetens riktlinjer och den gällande pandemilagen. Det betyder att det är begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.  Datum för praktikdagarna är inte planerade ännu. Datum kommer inom kort!

Pris: 3.600kr 

Man kan välja att betala hela summan direkt, eller dela upp betalningen på fyra tillfällen.
Anmälningsavgift: 900kr


Praktikdagar: 1.200kr (valfritt)

ANMÄLAN


SPIRITUELLT MEDIUMSKAP

START HÖSTEN 2021

ANMÄLAN ÖPPENANSÖKAN ÄR NU ÖPPEN FÖR HÖSTENS UTBILDNING!


Vårens mediumutbildning startar i Februari 2021 Utbildningen är uppdelad i fem delar som sträcker sig över 1 1/2 år. Detta för att alla deltagare ska få ut så mycket som möjligt av kursen. 

MODUL 1. GRUNDERNA   18-19/9-2021

Grunderna i meditation

 • Andningsövningar
 • Avslappning

KROPPENS CHAKRAN

 • Lära sig vilka de sju största chakrana är
 • Lära sig att öppna och stänga sina chakran
 • Lära sig att balansera sina chakran

KANALISERING

 • lära sig att kanalisera

Guider och skyddsänglar

 • Kanalisera sin guide/guider
 • Kanalisera sin skyddsängel
 • Förstå vilken roll guiden har i ditt liv och varför
Intuition
 • Intuitionsövningar

Du får jobba grundläggande med dig själv och göra en djupdykning in i dig själv. Det här är en viktig del, som man inte ska hasta sig förbi. Här finner och bygger du din grund och härifrån ska du arbeta uppåt. Här krävs engagemang och tid.

MODUL 2. ANDRA SIDAN   29-30/1-2022

I den här delen får du börja närma dig den andliga sfären.

 • Vad finns på andra sidan
 • Reinkarnation
 • Själsgrupper
 • Regression

Här får du göra regressioner tillbaka till tidigare liv. Dessa kan ge många svar, men också skapa funderingar. Banden till dina guider stärks eftersom du kommer få jobba mer intensivt med kontakten med dina guider. Det kommer handla mycket om egna reflektioner och hur just du ser på andevärlden.

MODUL 3. SPÅDOM & VÄGLEDNING   21-22/5-2022

Under kursens tredje del, får deltagarna bekanta sig med tarot-och orakelkort, pendel, spåkula och även göra spirituellt måleri.

 • Spådom
 • Vägledningar
 • Intuitionen
 • Etik och moral

En krävande del, som betyder många praktiska övningar. Det här är den modulen, där du får lära dig hur du ska förmedla budskap vidare. Vi kommer prata en del om etik och moral. Vad som är lämpligt och inte.

MODUL 4. ANDEVÄRLDEN   22-23/10-2022

I den här delen får deltagarna börja jobba mera direkt mot andevärlden. De har nu lärt sig grunderna och haft tid att reflektera över sin syn på andevärlden. Nu är det dags att faktiskt kommunicera med andra sidan.

 • Privatsittningar
 • Seanser
 • Att rena hus och platser

Här är det fokus på andekontakt.

MODUL 5. SLUTPROV   18-19/3-2023

Här får man göra ett avslutande prov, för att jag ska se att deltagaren har en ren andekontakt. Många kanske väljer att gå kursen för sin personliga utveckling och inte för att jobba som medium och då skriver jag ut ett kursintyg, utan krav på godkänt slutprov.

Du som önskar arbeta som medium och förmedla budskap vidare till klienter, så krävs ett godkänt slutprov för att bli ett diplomerat medium.

Mellan varje modul, får deltagarna hemuppgifter. Dessa ska skickas in minst 30 dagar innan nästkommande modul.

Anmäl din plats genom formuläret nedan. Vid anmälan ska du skriva några rader i meddelanderutan om dig själv och varför du önskar gå mediumutbildningen. OFULLSTÄNDLIGA ANSÖKNINGAR BEHANDLAS EJ!

Pris: 1.600kr /modul Totalkostnad: 8000kr för hela utbildningen inkl. kursmaterial. (kurskompendium, 1 pendel, 1 orakelkortlek)


Plats: Ekebyvägen 54. Sunne 

Max 6 deltagare.

Den här utbildningen är så mycket mera än medial utveckling. Det är också personlig utveckling, så räkna med att du behöver jobba mycket med dig själv för att bli en så ren kanal som möjligt mot andevärlden. Det är också i den personliga utvecklingen många stöter på bekymmer. Jag vill poängtera att det inte finns någon psykolog eller samtalsterapeut tillgänglig och om du känner dig psykiskt instabil, så rekommenderar jag inte att du går den här utbildningen. 

Här ansöker du till utbildningen Spirituellt medium


När du blivit antagen, behöver anmälningsavgiften om 700kr vara Sacred Journey tillhanda inom 10 dagar. Om inte så annulleras din plats


Workshops

Här presenterar jag helgkurser, workshops och kortare utbildningar.

Medial utveckling

Ett tillfälle för dig att lära känna din mediala förmåga

NÄR: 3-4 juli 2021  Kl. 10-17

VAR: Sacred Journey, Ekebyvägen 54. Sunne

PRIS:  1.600kr inkl. kursmaterial och fika. 

Är du nyfiken på andevärlden och de förmågor som Du har? Har du kanske upplevt andevärlden?

Under den här kurshelgen får du upptäcka dina mediala förmågor och prova på olika sätt att kommunicera med andevärlden. Du får också träna upp din intuition och lära dig att lita på din inre kompass. Du får också lära känna dina guider och göra regression tillbaka till tidigare liv. 

Känner du att det här är kursen för dig, så tveka inte att boka din plats i formuläret nedan. 

ANMÄLNINGSAVGIFT: 700kr resterande belopp ska vara betald senast 30 dagar innan kursstart

Väl mött )O(Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl. 

Vid fullbokade kurser sätts du upp på en reserv/väntelista för kommande kursstarter.