Utbildningar

Här presenterar jag de utbildningar och workshops jag håller


1-årig mediumutbildning

Utbildningen pågår under ett år och är indelad i fyra kursträffar. Tanken är att du som elev, ska få utvecklas i din egen takt på ett andligt och medialt plan, likväl som ett personligt,  utan krav eller prestige. Vi utvecklas alla olika.

Kursträffarna är uppbyggda på ett sådant sätt, så att du ska få den bästa upplevelsen och den största chansen till utveckling.

Kursträff 1:  23-24 november 2019

Under den första kurshelgen får du jobba med den egna intuitionen. Här är det viktigt att man inte lägger för stora krav och förhoppningar på sig själv, eller jämför sig med andra. Alla utvecklas vi olika och det är viktigt att alla får utrymme att göra det.

Vi kommer redan här börja med kontakten med andevärlden, för att just du ska hitta ditt sätt att kommunicera med andevärlden. Under den här kurshelgen kommer vi också kanalisera guider, skyddsänglar samt jobba med pendel och orakelkort. 

Kursträff 2:  28 - 29 mars 2020

Under den här kursträffen kommer du får lära dig psychic art. Andevärlden träder fram genom dig och till den bild ni målar. Man behöver inte vara någon duktig konstnär, utan andevärlden står för konstverket.

Här får du också lära dig att se och känna av auran genom att måla auragrapher.

Kursträff 3:  18- 19 juli 2020

Under den här kurshelgen får du lära dig att resa genom dimensionerna. Du kommer få göra själsresor i både nutid och tillbaka till tidigare liv. 

Du får lära dig att genom hypnos ta någon tillbaka till ett tidigare liv. 

I den här delen går vi också igenom djurkommunikation.

Kursträff 4:  21 - 22 november 2020

Under den här kurshelgen får du lära dig att ge vägledning på avstånd; du kanaliserar budskap från andevärlden, änglar, guider, naturväsen och kraftdjur.

Du får fördjupa dig inom det område som du själv känner dig mest dragen till.

Som avslutning bjuder jag in människor som ska få vägledning och privatsittningar.

Under ett år får du lära dig:

 • De olika mediumskapen
 • Kroppens chakran och hur man balanserar dem

 • att jobba med änglar och guider

 • hur man kommunicerar med andevärlden

 • hur man känner av och skiljer på olika energier 

 • djurkommunikation

 • regressionsterapi

 • psykometri - att avläsa föremål

 • att rena platser 

 • hur man håller seanser och privatsittningar

 • att spå in i framtiden


Plats: Sunne. Det finns goda övernattningsmöjligheter på någon av ortens hotell. Klicka här för att komma till det lokala Gästgiveriet.

Pris: 1.600kr / kursträff  inkl. studiematerial och vegetarisk lunch.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!


Gudinnemediumutbildning

Gudinnemdiumutbildningen pågår under två år, med fem moduler som eleven läser på distans och fyra obligatoriska platsträffar som är fördelade 2 st / läsår.År 1

Under det första året får eleven läsa sig om det mentala mediumskapet och påbörja sitt samarbete med Gudinnan. Det är tre moduler som eleven läser på distans och två träffar, som är obligatoriska.

På platsträffarna handlar det mycket om det ceremoniella arbetet och eleverna får jobba med magi, årshjulet och Gudinnan. Träffarna är under tre intensiva dagar med mycket praktiskt arbete.

Modul 1

Den första modulen är grundläggande och tar upp kroppens chakran, guider, intuition och Gudinnekunskap 1. Den pågår under 4 månader, för att eleven ska kunna arbete i sin egen takt.

Med modul 1 kommer uppgifter som eleven ska göra och vissa ska skickas in till mig via e-post. För att få tillgång till nästkommande modul, måste den pågående vara inlämnad och godkänd. Modulen skickas in till: elev@sacredjourney.se

Modul 2

Under den andra modulen kommer eleven få jobba med beskydd och jordning och där med även viss magiskt arbete. Här sker initieringen till Gudinnehealingen och den sker i samband med den första platsträffen som äger rum uner pågående modul.

Här får även eleverna bekanta sig med sina tidigare liv och Gudinnekunskap 2.

Även i modul 2 är det uppgifter som ska lämnas in och vara godkända innan det är dags för nästa modul.

Platsträff 1 1-3 maj 2020

Den första träffen gå hand i hand med modul 2 och här får eleverna jobba med färger och psychic Art och tarot-och orakelkort.

Eleverna kommer också få jobba med bl a Gudinnan Brigid som hör till den här sabbaten och jobba en hel del ceremoniellt. De ska också ut i naturen för att bekanta sig med naturväsen.

Modul 3

Den tredje modulen blir intensiv och fokus kommer vara på kontakten med andevärlden:

 • Privatsittningar
 • Seanser
 • Gudinnevägledning

Här kommer eleven få jobba mycket med sitt mediumskap och göra både privatsittningar och hålla seanser för minst 6 personer. (jag vet att det kan vara jobbigt att stå inför publik och därför godtar jag ett mindre antal)

Platsträff 2 30/10 - 1/11

Platsträff 2 hör ihop med modul 3 och under de här tre dagarna får eleverna jobba mot andevärlden och träna på privatsittningar och även att hålla seanser i gruppen. Om eleverna vill, bjuder jag in folk som vill ställa upp som testpersoner.

Vi firar Samhain och kommer hålla ceremoni och även jobba med en del spådomar inför det vändande årshjulet. Eleverna är härmed färdiga med år 1 och det firar vi.


År 2

Under det första året var det fokus på det mentala mediumskapet och nu kommer eleverna få ägna mer tid till Gudinnan. Här kommer de få lära sig djupare om årshjulet, magi, örter och om Gudinnorna. Modulerna pågår under 4 månader och kommer ge eleverna tid att reflektera och jobba med sig själva på ett djupare plan.

Modul 4

I den fjärde modulen kommer eleven få gå in djupare i sig själv. Det blir mycket meditation och kommunikation med Gudinnan. Här ska eleverna få möta sin inre Gudinna och jobba med sin urkraft.

 • Akasha-arkivet
 • Moder jords krafter

 • Sin egna gudomlighet

 • Altaret

Det blir en reflekterande modul där det är tid för eftertanke.

Platsträff 3 19 - 21 mars 2021

Tre dagar med ceremonier, magi och gudomlig närvaro. Eleverna kommer få jobba med magi och finna sina mest magiska egenskaper. Gudinnan kommer att närvara i firandet av Ostara och vi kommer hålla ceremoni och jobba med olika meditationer.

Modul 5

Här kommer eleverna få hålla egna ceremonier och jobba med månens cykel. Magi i alla dess former kommer ta upp hela modul 5 och eleverna kommer jobba för att stärka sig själva och kontakten med gudinnan.

Platsträff 4 30/7 - 1/8 2021

Eleverna deltar i den fjärde och sista platsträffen, där de också blir certifierade Gudinnemedium. Under den här helgen kommer de få jobba med örter och tillverka egna smudgesticks. 

Här firar vi dessutom Lammas och håller ceremoni. 


Under den pågående utbildningen kommer jag erbjuda eleverna att deltaga på en kurs i Avalon för att ytterligare förstärka kontakten med Gudinnan. Detta ingår inte i kurspriset!


Pris Gudinnemediumutbildningen

Pris / modul

Det är totalt 5 moduler fördelade på 2 år

900 kr

Pris / Platsträff

Det är totalt 4 platsträffar fördelade på 2 år. 

2500 kr

När du bokat din plats, skickas en faktura till dig och när den är betald, är din plats på kursen säkrad. 

Anmälan din plats här 

Här nedan kan du anmäla din plats till Gudinnemdiumutbildningen

Antagning till Gudinnemediumutbildningen sker löpande och du kan påbörja den när som helst under året. 

Workshops

Här presenterar jag helgkurser, workshops och kortare utbildningar.

Lär dig spå med pendel och orakelkort

Under den här 2-dagars kursen, får du lära dig att lita till din intuition och jobba med pendeln, samt tolka orakelkort.

Det är två intensiva dagar, där du får jobba med dig själv och din inre förmåga.

Pris: 1.200kr  inkl. studiematerial och vegetarisk lunch

Plats: Sunne

Kursdatum: 25-26 januari 2020

Anmäl dig till kursen genom formuläret nedan.

OBS!! Du får ett bekräftelsemail och en faktura skickad till din e-post. När fakturan är betald, har du säkrat din plats på kursen.

Utveckla ditt mediala och multidimensionella medvetande

Detta är en 2-dagars kurs där du får jobba med och upptäcka dina mediala förmågor.

Under två intensiva dagar får du träna på din intuition och att hålla kontakt med andevärlden.

Pris: 1.200kr  inkl. studiematerial och vegetarisk lunch

Plats: Sunne

Kursdatum: 7 - 8 december 2019

Anmäl din plats i formuläret nedan.

OBS!! Du får ett bekräftelsemail och en faktura skickad till din e-post. När fakturan är betald, har du säkrat din plats på kursen.


Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl. OBS!! Särskilt bokningsformulär för Gudinnemediumutbildningen.

Vid fullbokade kurser sätts du upp på en reserv/väntelista för kommande kursstarter. Observera att du inte har en säkrad plats på kursen förrän anmälningsavgiften är betald.