Utbildningar och kurser

Här presenterar jag de utbildningar och workshops jag håller


Vägen till Gudinnan

En magisk resa genom ceremonier och ritualer

Den här kursen tar dig genom ett år av ceremonier och ritualer som är kopplade till årshjulet och månen. Den egna utvecklingen står i fokus i den här kursen och meningen är att du ska hitta en stark kontakt med dig själv.

Kursen är uppdelad i fyra moduler och varje modul innebär en platsträff, där deltagarna får arbeta praktiskt. 

Modul 1:  21-22/3 - 2020

I den första modulen kommer deltagarna få jobba med ceremonier kring Ostara och Beltane. Här kommer vi också att arbeta med månen när den är i sin tilltagande fas och i sin fulla fas. Det blir mycket fokus på det egna skapandet, eftersom Ostara är en högtid där man hyllar fertiliteten och livet.

Modul 2: 20-21/6 - 2020

Den här modulen inträffar under midsommarhelgen, till vissas förtret, men det är också här vi firar Litha. Under den här modulen får också deltagarna bekanta sig med en sabbat som inträder lite senare under sommaren, nämligen Lammas.  Här jobbar vi med den avtagande måne och nymåne. Även under den här kurshelgen får deltagarna arbeta praktiskt genom att skapa egna ceremonier och eget hantverk som man kan använda i ceremonier.

Modul 3: 31/10-1/11 - 2020

Den tredje modulen hamnar mitt i magiska Samhain. Här tar vi även upp Mabon, höstdagjämningen som skedde i september.  Under den här kurshelgen kommer deltagarna få jobba mer intensivt i fullmånens energier, eftersom oktober månad bjuder på inte mindre än två fullmånar. Vi jobbar med gudinnan som den visa och gamla och kommer gå än djupare in i oss själva. 

Modul 4: 19-20/12 - 2020

Den fjärde och avslutande modulen kommer kretsa kring Yule och Imbolc. Här har vi kommit till de sista högtiderna och knyter således ihop årshjulet.  

Alla moduler kommer ske till stor del utomhus, så man ska ha varma kläder på sig. Vi kommer också att använda oss av rökelser och jobba med växter. Kan vara något att tänka på, om man är allergisk mot något eller har astmatiska besvär. 

Plats för kursen: Sunne

Pris / modul: 1.600kr inkl. kurskompendium. 

Medtag egen lunch, kök med full utrustning finns. Jag bjuder på fika. 


1-årig mediumutbildning 

Utbildningen pågår under ett år och är indelad i fyra delar. Tanken är att du som elev, ska få utvecklas i din egen takt på ett andligt och medialt plan, likväl som ett personligt,  utan krav eller prestige. Vi utvecklas alla olika.

Kursträffarna är uppbyggda på ett sådant sätt, så att du ska få den bästa upplevelsen och den största chansen till utveckling.

Kursträff 1:  

Under den första kurshelgen får du jobba med den egna intuitionen. Här är det viktigt att man inte lägger för stora krav och förhoppningar på sig själv, eller jämför sig med andra. Alla utvecklas vi olika och det är viktigt att alla får utrymme att göra det.

Vi kommer redan här börja med kontakten med andevärlden, för att just du ska hitta ditt sätt att kommunicera med andevärlden. Under den här kurshelgen kommer vi också kanalisera guider, skyddsänglar samt jobba med pendel och orakelkort. 

Kursträff 2:  

Under den här kursträffen kommer du får lära dig psychic art. Andevärlden träder fram genom dig och till den bild ni målar. Man behöver inte vara någon duktig konstnär, utan andevärlden står för konstverket.

Här får du också lära dig att se och känna av auran genom att måla auragrapher.

Kursträff 3:  

Under den här kurshelgen får du lära dig att resa genom dimensionerna. Du kommer få göra själsresor i både nutid och tillbaka till tidigare liv. 

Du får lära dig att genom hypnos ta någon tillbaka till ett tidigare liv. 

I den här delen går vi också igenom djurkommunikation.

Kursträff 4:  

Under den här kurshelgen får du lära dig att ge vägledning på avstånd; du kanaliserar budskap från andevärlden, änglar, guider, naturväsen och kraftdjur.

Du får fördjupa dig inom det område som du själv känner dig mest dragen till.

Som avslutning bjuder jag in människor som ska få vägledning och privatsittningar.

Under ett år får du lära dig:

 • De olika mediumskapen
 • Kroppens chakran och hur man balanserar dem

 • att jobba med änglar och guider

 • hur man kommunicerar med andevärlden

 • hur man känner av och skiljer på olika energier 

 • djurkommunikation

 • regressionsterapi

 • psykometri - att avläsa föremål

 • att rena platser 

 • hur man håller seanser och privatsittningar

 • att spå in i framtiden


Plats: Sunne. Det finns goda övernattningsmöjligheter på någon av ortens hotell. Klicka här för att komma till det lokala Gästgiveriet.

Pris: 1.600kr / kursträff  inkl. studiematerial och vegetarisk lunch.

När du bokat din plats, skickas en faktura till dig. När den är betald, har du säkrat din plats på kursen.Workshops

Här presenterar jag helgkurser, workshops och kortare utbildningar.

Utveckla ditt mediala och multidimensionella medvetande

Detta är en 2-dagars kurs där du får upptäcka dina mediala förmågor.

Under två intensiva dagar får du träna på din intuition och att hålla kontakt med andevärlden.

Pris: 1.200kr  inkl. studiematerial och vegetarisk lunch

Plats: Sunne

Kursdatum: 9-10 maj 2020

Anmäl din plats i formuläret nedan.

OBS!! Du får ett bekräftelsemail och en faktura skickad till din e-post. När fakturan är betald, har du säkrat din plats på kursen.


Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl. 

Vid fullbokade kurser sätts du upp på en reserv/väntelista för kommande kursstarter.