Min Blogg om livet som Medium, Prästinna & Healer

 

Veckorna bara flyger fram och nu ser vi fram emot årets sista fullmåne, som sker i tvillingarnas tecken.

Den här veckan kommer med ett uppvaknande av något slag och du kommer se någonting med helt nya ögon.

Vi närmar oss årets slut och energierna blir starkare och vi påverkas av dem på olika sätt. Just nu är det lite rörigt och energierna kan få oss att tappa fattningen och rent av känna oss klumpiga i vårt sätt att vara. Det ligger kvar en hel del energier från nymånen fortfarande och den kan vi känna igen som en...

Vi har precis gått in i första adventsveckan och det händer mycket den första veckan i december.

Det här är en vecka för inre resor och reflektioner. En stor del handlar om att finna balans och komma till ro med sig själv.

Den här veckan handlar om att se helheten och att ta några steg utanför sig själv. Hur kan andras liv vara kopplade till din utveckling? Döm inte andras agerande eller livsvägar. de kan nämligen vara ihopkopplade med din väg, på ett eller annat sätt. Det betyder att ni är själskamrater som hjälper varandra framåt i det här livet.

Vi har passerat en kraftfull nymåne, vars energier fortfarande påverkar oss. Vi står inför en ny början och vi vägleds nu framåt av gudomliga krafter.

Vilken vecka vi har att se fram emot! Den inleds med den magiska sifferkombinationen 1:11 som är högfrekvent och talar änglarnas språk. Måndag 1 november 1:11 är en dag för transformation och manifestation. Ta till vara på den här dagen och jobba mot ditt mål.