Villkor och Privat Policy

Följande villkor är gällande när du handlar produkter, kurser och tjänster via sacredjourney.se

1. PRISER OCH BETALNING

 Alla varor anges med pris inklusive moms. Förskottsbetalning gäller på alla varor och tjänster som köps på www.sacredjourney.se

Priser på tjänster kommer att höjas f o m 2021-01-01 Kunder som bokat sin vägledning senast 31/12-2020 och fått en tid under 2021, berörs ej av prishöjningen

2. BETALNINGSALTERNATIV

2:1 Swish: Du kan snabbt och enkelt betala med swish till angivet Swish nummer. Det står som alternativ på den faktura som skickas till den angivna e-postadressen.

2:2 Bankgiro. Anges som alternativ på fakturan som skickas till den angivna e-postadressen.

2:3 Paypal. Betala snabbt och tryggt med paypal 

2:4 Ej betald faktura innebär att varorna ej skickas eller att den bokade tjänsten blir avbokad.

3. ÅNGERRÄTT

3:1 Du har full ångerrätt i 14 dagar från genomgått köp. För att nyttja din ångerrätt måste vi ha ett skriftligt meddelande oss tillhanda inom 14 dagar. Annars krävs full betalning.

3:2 Ångerrätten gäller ej:

- Tjänster som påbörjats inom ångerrättsperiodens 14 dagar. Detta kan vara andliga målningar, privatsittningar, vägledningar eller dylikt.

- Om försegling och förpackning brutits på produkter, eller gått sönder som följd av vårdslös hantering av kunden. 

3:3 När du utnyttjat din ångerrätt, ska varan omedelbart returneras till oss, oskadd i originalförpackning.

4. PRIVAT POLICY

4:1 I samband med registrering och beställning, godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att fullfölja god service. 

Med anledning av EU`s dataskyddslagstiftning, GDPR, har vi en god dataskyddspolicy. Som kund vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd.

Som registrerad kund i vårt ordersystem, ingår du också i den lista vi använder för att skicka ut nyhetsbrev. Dessa nyhetsbrev skickas ut cirka en gång per kvartal. Dessa skickas till angiven e-postadress. Var god och meddela oss om du inte längre önskar få dessa nyhetsbrev. Det går bra att maila till info@sacredjourney.se

Enligt GDPR har du rätt att en gång per år, begära ut de personuppgifter vi lagrar om dig. Önskar du få din information borttagen från vårt register, kontakta oss: info@sacredjourney.se   Tänk på att vi kan ha rätt att neka din begäran , om det finns legala skyldigheter som hindrar oss från att omedelbart radera dina personuppgifter. Dessa skyldigheter kommer från bokförings - och skattelagstiftning, bank - och penningtvättlagstiftning, konsument- rättslagstiftning.

4:2 Ansvarig för lagrade personuppgifter är Sacred Journey, Anna Mattsson. orn. Nr 840401-6241 adress: Ingmår 128 68692 Sunne

4:3  Vi samlar in personuppgifter från dig för följande sammanhang:

- Hantera beställning

-Köp

- Leveranser

- Returer och reklamationer

4.4 Dessa typer av personuppgifter lagras om dig:

- Namn

- Personnummer (om dessa efterfrågas)

- Kontaktuppgifter

- Betalningsinformation

- Köpinformation 

Dessa personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande enligt köpeavtal.

4:5 Sacred Journey lagrar dina personuppgifter till dess att köpet har genomförts och för en tid om 12 månader efter din senaste beställning. Uppgifterna sparas i vår bokföring i fem år.

4:6  Underleverantörerna av Personuppgiftsansvarig är:

  • Webnode AG (e-shop system);
  • Fraktbolag;
  • Google Analytics (webbplatsanalys);


5. SÄKERHET

Sacred Journey använder sig av SSL- certifikat för att skydda dina uppgifter.

6. COOKIES

Sacredjourney.se använder cookies.

Cookies är en textfil som webbplatsen du besöker, begär att spara på din dator.

7. LEVERANSER

Leveranser som sker elektroniskt, skickas inom 3-5 arbetsdagar om inget annat anges vid din beställning. Vissa varor är beställningsvaror och har en leveranstid på ca. 2 veckor

Leveranser som sker med postnord, skickas inom 5-8 arbetsdagar om inget annat anges vid beställning. Vid längre leveranstid meddelas detta via mail.

Leveranstiden för andliga målningar är 4-6 veckor. Anledning till detta är för att färgen ska hinna torka på canvasduken. Dessa skickas som rekommenderade brev.

Fraktavgifter tillkommer på alla leveranser som skickas med post, bud eller annat som ej är på elektronisk väg. 

Övriga leveranser skickas med postnord och deras leveranstider är gällande. 

8. EJ UTHÄMTADE PAKET

Ej hämtade varor returneras till oss. Kunden debiteras för fraktkostnad och expeditionsavgift. För närvarande 300kr.

9. RETURER

Returer skickas på kundens bekostnad, om inte varan är felaktig eller skadad.

Returer ska skickas på samma vis som de levererades, i originalförpackning. Kunden står för frakten vid byte av vara.

10. ÅTERBETALNING

Vid ångrat köp som utnyttjats inom den 14 dagars ångerrätten, återbetalas pengarna på angivet bankkonto, inom 5 bankdagar från den dagen varan är åter hos oss.

11. UTBILDNINGAR OCH WORKSHOPS

11: 1  Betalningsvillkor

Anmälningsavgift om 700kr ska betalas inom 5 arbetsdagar efter att bokningen genomförts. Vid utebliven betalning annulleras din bokning. Resterande belopp ska vara Sacred Journey tillhanda senast 30 dagar innan kursstart.

Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka om kunden väljer att avbryta kursen. Om kunden väljer att avbryta kursen efter att kursen påbörjats, så betalas inga pengar tillbaka. 

Om kursen av någon anledning blir inställd, betalas hela beloppet tillbaka till kunden.

Om anmälan sker minder mindre än 31 dagar innan kursstart, ska hela beloppet vara Sacred Journey tillhanda inom 1 arbetsdag.

Från och med 2021-01-01 sker en prishöjning på alla kurser och workshops. Detta påverkar ej kurser och utbildningar som påbörjats under år 2020.

11:2  Mediumutbildningen

BETALNINGSVILLKOR 

Anmälningsavgiften om 700kr ska vara Sacred Journey tillhanda senast 5 dagar efter godkänd ansökan. Vid utebliven betalning annulleras bokningen. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka om kunden väljer att avbryta/ ej påbörja kursen.

Om anmälan sker mindre än 31 dagar före kursstart, så ska hela beloppet av modul 1 vara Sacred Journey tillhanda inom 1 arbetsdag.

Varje modul skall vara till fullo betald senast 30 dagar innan modulstart. Vid försenad betalning, debiteras en förseningsavgift  om 50 kronor. 

Om kunden väljer att avbryta påbörjad utbildning, betalas ej pengar tillbaka. Kunden är skyldig att betala nästkommande modul om kunden väljer att avbryta senare än 30 dagar innan nästkommande modul startar.

Om kursen av någon anledning blir inställd, betalas hela beloppet tillbaka till kunden. 

Från och med 2021-01-01 kommer priset på Mediumutbildningen att höjas. Deltagare som börjat sin mediumutbildning tidigare, berörs ej av prishöjningen.  

KURSVILLKOR 

Allt kursmaterial ingår i kursen, förutom tarot- och orakelkort och pendel, det behöver eleven köpa till för modul 3. För elever som börjar utbildningen i februari 2021 ingår 1 pendel och 1 orakellek

12 Meditation Online

Jag förbinder mig till minst 3 månaders prenumeration och därefter kan jag välja att avbryta. För att avsluta prenumerationen, ska en skriftlig uppsägning skickas via mail till anna@sacredjourney.se senast 15:e i samma månad. Uppsägningar som inkommer senare än 15:e faktureras nästkommande månad. 

BETALNINGSVILLKOR

Vid bokning, ska betalning vara Sacred journey tillhanda inom 5 dagar för att prenumerationen ska träda i kraft. Prenumerationen är tillgänglig först när betalning är gjord. Vid utebliven betalning, makuleras din order.

Prenumerationen ska vara betald senast den 28:e varje månad och kunden får faktura skickad via mail, genom faktureringsprogrammet Bokio.  Om betalningen inte inkommit senare än 5 dagar efter senaste datum, går fakturan vidare till Inkasso.

13. MAGI - kurs i ceremonier och ritualer

Kursen pågår under 1 år och är fördelad på 9 kursbrev. Du binder dig att betala alla 9 kursbrev. Om du väljer att avbryta under kursens gång, är du skyldig att betala resterande kursbrev (om du inte gjort en fullbetalning vid anmälan) Resterande kursbrev kommer ej att skickas ut efter avbruten kurs.

Varje kursbrev skickas som pdf fil till kundens mail.

BETALNINGSVILLKOR

Du förbinder dig att betala alla kursbrev, en totalsumma om 3.600kr Du kan välja att betala hela summan vid anmälan, eller delbetala. Vid delbetalning, så betalar kunden 900kr/kvartal.

Anmälningsavgift: 900kr betalas oavsett kunden väljer att delbetala eller betala hela summan direkt.

Efter att Sacred Journey mottagit elevens anmälan, skickas en bekräftelse till eleven via mail, med faktura. Betalning ska vara Sacred Journey tillhanda inom 5 dagar för att anmälan ska gälla. 

Vid delbetalning, faktureras kunden kvartalsvis. 

Väljer kunden att betala hela kursen på en gång, skickas ytterligare faktura ut, med resterande belopp om 2.700kr Resterande belopp skall vara Sacred Journey till handa inom 10 dagar. Vid utebliven betalning går faktura vidare till inkasso. 

14. GRUPPHEALING PÅ DISTANS

När klienten bokat och betalat sin distanshealing, är bokningen bindande och pengar betalas ej tillbaka. Pengar betalas ej heller tillbaka om klienten själv anser att healingen var verkningslös eller om klienten av någon orsak missat att healingen ägt rum. 

14:1 PRIS

Priset för grupphealing på distans är för närvarande 100kr och ingår EJ i kampanjer eller eventuella rabatter.

15. ANDLIG & MEDIAL COACHNING ONLINE

Nya klienter antas den 1:a i varje månad. Anmälningar som kommer in senare, läggs till på efterkommande månad. Priset är för närvarande 350kr men höjs f.o.m 1/7-2021 till 420kr/månad. 

Kunden faktureras den aktuella summan och betalas in via bg, swish eller paypal.

15:1 UPPSÄGNING 

Deltagaren har en månads uppsägningstid och den ska sändas skriftligen via mail till anna@sacredjourney.se 

15:2 VÄGLEDNINGAR & UTSKICK

Vägledningarna skickas till kundens mail och detta sker på måndagar.  Meditationerna skickas en / vecka och för det finns ingen specifik dag utsatt.

Frågor som handlar om de personliga vägledningar kunden får varje vecka, skall tas upp i det personliga samtalet som äger rum en gång i månaden. Anna har ingen möjlighet att besvara alla frågor via mail, utan de tas upp vid telefonkontakten

15:3 COACHNING VIA TELEFON

Tider för det personliga samtalet skickas ut en månad i förväg. Klienten får förslag på tider, som hen då kan välja mellan. Om ingen av tiderna passar, eller om kunden av  någon anledning missar eller avbokar sin tid, finns ingen möjlighet till en ersättningstid. Kunden kan heller inte ge bort tiden till någon annan eller byta mot annan tjänst. 

Samtalet är 30 minuter långt. Behöver kunden mer tid eller hjälp, så hänvisas kunden till att boka en Medial vägledning via hemsidan eller genom direktkontakt med Anna. 



Villkor och Privat Policy var senast uppdaterad 2021-05-31