Villkor och Privat Policy

Följande villkor är gällande när du handlar produkter, kurser och tjänster via sacredjourney.se

1. PRISER OCH BETALNING

 Alla varor anges med pris inklusive moms.

2. BETALNINGSALTERNATIV

2:1 Kortbetalning: Betalningen sker tryggt och säkert med Visa/Mastercard eller via PayPal.

2:2 Swish: Du kan snabbt och enkelt betala med swish till angivet Swish nummer. Som meddelande anger du ditt ordernummer.

2:3 Faktura: Förskottsbetalning sker och ges som alternativ vid köp av tjänster. Fakturering sker automatiskt om inget annat anges.

3. ÅNGERRÄTT

3:1 Du har full ångerrätt i 14 dagar från genomgått köp. För att nyttja din ångerrätt måste vi ha ett skriftligt meddelande oss tillhanda inom 14 dagar. Annars krävs full betalning.

3:2 Ångerrätten gäller ej:

- Tjänster som påbörjats inom ångerrättsperiodens 14 dagar. Detta kan vara andliga målningar, privatsittningar, vägledningar eller dylikt.

- Om försegling och förpackning brutits på produkter, eller gått sönder som följd av vårdslös hantering av kunden. 

3:3 När du utnyttjat din ångerrätt, ska varan omedelbart returneras till oss, oskadd i originalförpackning.

4. PRIVAT POLICY

4:1 I samband med registrering och beställning, godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att fullfölja god service. 

Med anledning av EU`s dataskyddslagstiftning, GDPR, har vi en god dataskyddspolicy. Som kund vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd.

Som registrerad kund i vårt ordersystem, ingår du också i den lista vi använder för att skicka ut nyhetsbrev. Dessa nyhetsbrev skickas ut cirka en gång per kvartal. Dessa skickas till angiven e-postadress. Var god och meddela oss om du inte längre önskar få dessa nyhetsbrev. Det går bra att maila till info@sacredjourney.se

Enligt GDPR har du rätt att en gång per år, begära ut de personuppgifter vi lagrar om dig. Önskar du få din information borttagen från vårt register, kontakta oss: info@sacredjourney.se   Tänk på att vi kan ha rätt att neka din begäran , om det finns legala skyldigheter som hindrar oss från att omedelbart radera dina personuppgifter. Dessa skyldigheter kommer från bokförings - och skattelagstiftning, bank - och penningtvättlagstiftning, konsument- rättslagstiftning.

4:2 Ansvarig för lagrade personuppgifter är Sacred Journey, Anna Mattsson. orn. Nr 840401-6241 adress: Ingmår 128 68692 Sunne

4:3  Vi samlar in personuppgifter från dig för följande sammanhang:

- Hantera beställning

-Köp

- Leveranser

- Returer och reklamationer

4.4 Dessa typer av personuppgifter lagras om dig:

- Namn

- Personnummer (om dessa efterfrågas)

- Kontaktuppgifter

- Betalningsinformation

- Köpinformation 

Dessa personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande enligt köpeavtal.

4:5 Sacred Journey lagrar dina personuppgifter till dess att köpet har genomförts och för en tid om 12 månader efter din senaste beställning. Uppgifterna sparas i vår bokföring i fem år.

4:6  Underleverantörerna av Personuppgiftsansvarig är:

  • Webnode AG (e-shop system);
  • Fraktbolag;
  • Google Analytics (webbplatsanalys);


5. SÄKERHET

Sacred Journey använder sig av SSL- certifikat för att skydda dina uppgifter.

6. COOKIES

Sacredjourney.se använder cookies.

Cookies är en textfil som webbplatsen du besöker, begär att spara på din dator.

7. LEVERANSER

Leveranser som sker elektroniskt, skickas inom 3-5 arbetsdagar om inget annat anges vid din beställning. 

Leveranstiden för andliga målningar är 4-6 veckor. Anledning till detta är för att färgen ska hinna torka på canvasduken. Dessa skickas som rekommenderade brev.

Fraktavgifter tillkommer på alla leveranser som skickas med post, bud eller annat som ej är på elektronisk väg. 

Övriga leveranser skickas med postnord och deras leveranstider är gällande. 

8. EJ UTHÄMTADE PAKET

Ej hämtade varor returneras till oss. Kunden debiteras för fraktkostnad och expeditionsavgift. För närvarande 300kr.

9. RETURER

Returer skickas på kundens bekostnad, om inte varan är felaktig eller skadad.

Returer ska skickas på samma vis som de levererades, i originalförpackning. Kunden står för frakten vid byte av vara.

10. ÅTERBETALNING

Vid ångrat köp som utnyttjats inom den 14 dagars ångerrätten, återbetalas pengarna på angivet bankkonto, inom 5 bankdagar från den dagen varan är åter hos oss.

11. UTBILDNINGAR OCH WORKSHOPS

11: 1  Vid anmälan till någon av våra workshops, är din plats garanterad först när anmälningsavgiften om 600kr är betald. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du väljer att ej delta i workshopen.

Resterande belopp faktureras och ska vara betald senast 30 dagar innan kursstart, för att inte debiteras förseningsavgift av 12% av resterande belopp, samt administreringsavgift av 50kr. 

11:2 Vid anmälan till 1-årig mediumutbildning och 2-3 årig prästinneutbildning, är din plats garanterad först när anmälningsavgiften om 800kr är betald. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du väljer att ej delta i kursen. Om du väljer att avbryta efter kursträff 2, krävs du på 50% av resterande belopp, för närvarande 1900kr.

Varje kursträff faktureras separat och ska vara betald minst 30 dagar innan nästkommande kursstart för att inte debiteras förseningsavgift om 12% av den aktuella summan, samt administrationsavgift av 50kr.

11:3 Plats till Gudinnemediumutbildningen kan ej bokas här. Anmälan hänvisas till gudinnemedium.se

Villkor och Privat Policy var senast uppdaterad 2019-08-04