Mina tjänster

Andlig och medial coachning online

Nu kan du anmäla dig till en fortlöpande coachning, som hjälper dig framåt i ditt personliga och andliga liv.

Du har nu möjlighet till andlig och medial coachning online


Den andliga utvecklingen är något som fortgår under hela livet och man är inte fullkomlig förrän den dagen man inte behöver återfödas mera. 

Under tiden man utvecklas så kan det kännas bra med stöttning och hjälp. När du anmäler dig till den här coachningen, så får du unika vägledningar varje månad.


Det här ingår:


  • En personlig vägledning skickad till din mail varje vecka.
  • Utskick varje vecka, där jag kanaliserat budskap från guider, änglar, gudinnan och andevärlden.
  • En inspelad meditation skickad till dig varje vecka.
  • 30 min. andlig och medial medial coachning via telefon varje månad.
PRIS: 350kr/månad

Anmäl dig här:

Vilken tjänst passar dig?

Kanske vet du att du vill ha vägledning i en fråga, eller kanske står i ett vägskäl i livet och inte riktigt vet hur du ska gå vidare? Här beskriver jag kortfattat hur jag arbetar och vilken tjänst som passar ditt behov bäst.

Privatsittning

Vid en privatsittning är jag en länk mellan dig och andevärlden och där är då fokus på ande kontakten. Jag kan inte bestämma vem som ska komma igenom och vet aldrig i förväg heller vilka som kommer. Man kan ibland få vägledning från andevärlden, men jag skulle säga att inte är deras primära uppgift.  En privatsittning pågår max 40 min och under dessa 40 min är 30 minuter ande kontakt. Det är svårt och väldigt ineffektivt att hålla kontakten längre än så, både för mig och för dem på andra sidan. 

Kristall Healing

Vid en kristallhealing använder jag Bergkristaller som är programmerade för just healingarbete och jag tar även dina guider till hjälp för att få reda på var någonstans healingen behövs mest.

Tarotvägledning

Jag rekommenderar en Tarotvägledning om du önskar vägledning i en specifik fråga, eller kanske har flera frågor som du önskar vägledning i. Det jag vill att Du ska komma ihåg, är att korten endast ger Vägledning och inte ger dig definitiva svar. Du har själv Alltid ansvar över ditt liv och dina val. Korten kan endast ge dig en fingervisning av vad som kan komma att hända och de utgår Alltid från den livssituation du befinner dig i Just Nu.

Runläsning

Alla runläsningarna sker på distans och skickas till dig via mail. Du kan ställa specifika frågor och jag tar hjälp av runorna, elementen och väderstrecken för att tolka vägledningen som ges. 

Regressionsterapi

Önskar du få veta mera om dina tidigare liv? Vid en regression kan man få reda på mycket och många svar kan komma till dig genom att titta på tidigare liv. Det kan också lösa upp karmaknutar som man samlat på sig genom liven och det kan vara mycket känslosamt, så jag vill att Du ska vara beredd på att jobba med dig själv. 

Husrening

Upplever du aktivitet i hemmet eller kanske på arbetsplatsen? Vid en husrening går jag igenom bostaden och rensar bort energier och eventuella besökare från andevärlden. 

Privatsittning Via telefon  40 min


600 kr

BOKA SENAST 1/4 OCH BETALA 480kr 

Privatsittning På plats i Sunne  40 min


600 kr

Kristall Healing  60 min

Healingen ges på plats i mottagningen i Sunne eller på distans

600kr

Vägledningar

Tarotvägledning,  via telefon eller mail  (60 min vid telefonkontakt)


700kr

Runläsning

Tjänsten görs på distans och skickas via mail

 450kr

Gruppseans max 7 personer

Vid en gruppseans håller jag en seans för dig och dina vänner.

Seansen pågår 2 timmar. Just nu håller jag endast seanser i min lokal och jag följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer.


2500 kr

Regressions session  2,5 timmar

Under en regressionssession går klienten ned i en djupavslappning och blir vägledd tillbaka till tidigare händelser och tidigare liv. Genom att ta reda på tidigare liv, kan man också låsa upp blockeringar, rädslor och annat som hindrar från att man utvecklas och tar sig framåt i livet.


950kr

Husrening

Upplever du att du har andar i ditt hem, eller jobbiga energier som du vill bli av med?

Då kan du boka en husrening, där jag tar reda på vad som finns i huset och därefter renar det från negativa energier, eller andar som av någon anledning finns i ditt hem.

Uppdrag utanför Sunne kommun, tillkommer reseersättning + eventuella andra omkostnader.

1.600kr

Psychic Art

Andlig målning

En andlig målning är en form av trancemediumskap, där andevärlden förmedlar sig till klienten genom färg och form. 

Målningen görs med oljefärg eller akryl på canvas stl. 30x40 cm och medföljande tolkning. 

1.300kr

Auramålning  på plats eller på distans

Vid en auramålning sätter jag färg på din kropps energifält.

Den kan säga oss mycket och den kan vägleda oss på många sätt.

750 kr

Boka vald tjänst här


Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och bokad tjänst. För privatsittning eller andra tjänster som kräver tidsbokning, så återkommer jag till dig för att bestämma en tid, har du en önskad tid för t ex. en gruppseans, så ange den i meddelandet.