Mina tjänster

Andlig & Medial coachning online

För Din utveckling

Den personliga, andliga och mediala utvecklingen är livslång och ingenting man gör under en eftermiddag eller ens en helgkurs. Att jobba med sig själv tar tid och det kräver att man ibland måste möta sidor hos sig själv som kanske verkar skrämmande.

Här får Du en skräddarsydd coachning, där Din utveckling står i fokus. Varje månad får Du 30 min coachning via telefon, med fokus på din andliga och mediala utveckling. Obs att det inte är någon medial vägledning. Önskar du vägledning i personliga frågor, ber jag dig att boka en privatsittning eller vägledning.

Det här får du:

  • Allmän och personlig vägledning sänd till din e-post varje vecka
  • En meditation sänd till din e-post varje vecka
  • 30 min. coachning via telefon varje månad*

Pris: 420kr/ månad 

*Coachningsamtalen förbokas och du får förslag på tider. Om ingen av tiderna passar, kan jag tyvärr inte erbjuda någon annan tid. Detta för att jag har många elever och klienter.

Anmälan 

Distanshealing

Jag sänder distanshealing varje fredag kl.10.00 och om du önskar delta, så skicka ett mail till anna@sacredjourney.se 

Pris: 90kr betalas med swish till 123 361 8907

Alla deltagare får ett personligt budskap sänt till sin e-post efter att healingen avslutats.

Du kan delta därifrån Du är just nu. Hemma, jobbet eller var du än befinner dig. Healingen når fram och arbetar med dig precis där den behövs som mest just nu.

VÄLKOMMEN!

Vilken tjänst passar dig?

Kanske vet du att du vill ha vägledning i en fråga, eller kanske står i ett vägskäl i livet och inte riktigt vet hur du ska gå vidare? Här beskriver jag kortfattat hur jag arbetar och vilken tjänst som passar ditt behov bäst.

Privatsittning

Vid en privatsittning är jag en länk mellan dig och andevärlden och där är då fokus på ande kontakten. Jag kan inte bestämma vem som ska komma igenom och vet aldrig i förväg heller vilka som kommer. Man kan ibland få vägledning från andevärlden, men jag skulle säga att inte är deras primära uppgift.  En privatsittning pågår max 40 min och under dessa 40 min är 30 minuter ande kontakt. Det är svårt och väldigt ineffektivt att hålla kontakten längre än så, både för mig och för dem på andra sidan. 

Kristall Healing

Vid en kristallhealing använder jag Bergkristaller som är programmerade för just healingarbete och jag tar även dina guider till hjälp för att få reda på var någonstans healingen behövs mest.

Tarotvägledning

Jag rekommenderar en Tarotvägledning om du önskar vägledning i en specifik fråga, eller kanske har flera frågor som du önskar vägledning i. Det jag vill att Du ska komma ihåg, är att korten endast ger Vägledning och inte ger dig definitiva svar. Du har själv Alltid ansvar över ditt liv och dina val. Korten kan endast ge dig en fingervisning av vad som kan komma att hända och de utgår Alltid från den livssituation du befinner dig i Just Nu.

Runläsning

Alla runläsningarna sker på distans och skickas till dig via mail. Du kan ställa specifika frågor och jag tar hjälp av runorna, elementen och väderstrecken för att tolka vägledningen som ges. 

Regressionsterapi

Önskar du få veta mera om dina tidigare liv? Vid en regression kan man få reda på mycket och många svar kan komma till dig genom att titta på tidigare liv. Det kan också lösa upp karmaknutar som man samlat på sig genom liven och det kan vara mycket känslosamt, så jag vill att Du ska vara beredd på att jobba med dig själv. 

Husrening

Upplever du aktivitet i hemmet eller kanske på arbetsplatsen? Vid en husrening går jag igenom bostaden och rensar bort energier och eventuella besökare från andevärlden. 

Privatsittning Via telefon  40 min


600 kr

 

Privatsittning På plats i Sunne  40 min


600 kr

Kristall Healing  60 min

Healingen ges på plats i mottagningen i Sunne eller på distans

600kr

Vägledningar

Tarotvägledning,  via telefon eller mail  (60 min vid telefonkontakt)


700kr

Runläsning

Tjänsten görs på distans och skickas via mail

 450kr

Gruppseans max 7 personer

Vid en gruppseans håller jag en seans för dig och dina vänner.

Seansen pågår 2 timmar. Just nu håller jag endast seanser i min lokal och jag följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer.


2500 kr

Regressions session  2,5 timmar

Under en regressionssession går klienten ned i en djupavslappning och blir vägledd tillbaka till tidigare händelser och tidigare liv. Genom att ta reda på tidigare liv, kan man också låsa upp blockeringar, rädslor och annat som hindrar från att man utvecklas och tar sig framåt i livet.


950kr

Husrening

Upplever du att du har andar i ditt hem, eller jobbiga energier som du vill bli av med?

Då kan du boka en husrening, där jag tar reda på vad som finns i huset och därefter renar det från negativa energier, eller andar som av någon anledning finns i ditt hem.

Uppdrag utanför Sunne kommun, tillkommer reseersättning + eventuella andra omkostnader.

1.600kr

Psychic Art

Andlig målning

En andlig målning är en form av trancemediumskap, där andevärlden förmedlar sig till klienten genom färg och form. 

Målningen görs med oljefärg eller akryl på canvas stl. 30x40 cm och medföljande tolkning. 

1.300kr

Auramålning  på plats eller på distans

Vid en auramålning sätter jag färg på din kropps energifält.

Den kan säga oss mycket och den kan vägleda oss på många sätt.

750 kr

Boka vald tjänst här


Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och bokad tjänst. För privatsittning eller andra tjänster som kräver tidsbokning, så återkommer jag till dig för att bestämma en tid, har du en önskad tid för t ex. en gruppseans, så ange den i meddelandet.